Szórakozás

Mellbe szúrt egy terhes örömlányt egy részeg kuncsaft

A nő szinte azonnal meghalt. A gyilkosa 10 év börtönt kapott.

Másodfokon, és immáron jogerősen 10 év börtönt kapott az a városföldi férfi, aki másfél évvel ezelőtt részegen halálra szúrt egy öt hónapos terhes prostituáltat Kecskemét közelében.

A férfi, a vádirat szerint alkoholista volt. A gyilkosság előtti délutánon is keményen ivott. A poharazgatást egy időre megszakítva kocsiba ült, hogy a Kecskeméten élő nagymamáját meglátogassa. Innen hazafelé jövet intette le a meggyilkolt nő.

A vádiratban foglaltak szerint, az örömlány többet kért a szolgáltatásaiért, mint amennyit a férfi fizetni tudott volna, ezért megkérte, hogy szálljon ki a kocsijából.

A sértett ekkor elővette zsebéből a telefonját, mire a vádlott azt gondolta, hogy a sértett a futtatóját akarja értesíteni. Megijedt, és a vezető ülés alól elővette és kinyitotta a bicskáját, majd mellbe szúrta a sértettet – olvasható a Szegedi Ítélőtábla közleményében.

A nő erre kiugrott a kocsiból és elszaladt, de nemsokkal később összeesett és meghalt. Futás közben, még odaszólt a férfinak, hogy „mit csinál velem, terhes vagyok”.

A gyilkos elmenekült. Az asszony holttestére másnap reggel talált rá egy arra dolgozó MÁV-os. A rendőrök egy héttel később fogták el az elkövetőt. Mindent beismert.

Az ügyet eredetileg a Kecskeméti Törvényszék tárgyalta, ám az első fokú ítélet ellen mind a védelem, mind a vádhatóság fellebbezett, így került az ügy a Szegedi Ítélőtáblára.

A csongrádi megyeszékhely táblabírósága helyben hagyta a kecskeméti ítéletet, így a most 38 éves férfi, emberölés és ittas járművezetés miatt 10 év börtönt kapott. Ugyanennyi időre eltiltották a közügyektől, valamint egy évre a vezetéstől is.

Az ítélet jogerős.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik