Szórakozás

Kigyulladt ágy és ház, autóbaleset, öngyilkosság

Négy riasztást kaptak a megyei tűzoltók a pünkösdi hosszú hétvégén.

Szombaton és hétfőn kellett helyszínre vonulniuk a megye tűzoltóinak a pünkösdi hosszú hétvégén – tudtuk megy Molnár Krisztinától, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől.

Június 7-én, délután négy órakor a Csongrádi sugárútra riasztották a megyeszékhely tűzoltóit. Egy társasházban, a lift mellett meggyulladt egy ágy. Sikerült hamar eloltani a tüzet. A lépcsőházat egy órával később már újra birtokba vehették az ott lakók.

Még aznap este egy balesethez hívták a makói tűzoltókat. Mint arról mi is beszámoltunk, egy 79 éves apátfalvi férfi az árokba hajtott a 43-as úton. Az idős ember teljesen beszorult a kocsi roncsai közé. A tűzoltóknak kellett kivágniuk onnan. Életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

A következő hívás hétfőre virradó éjjel futott be a katasztrófavédelem megyei ügyeletére. A szegedi Ortutay utca egyik negyedik emelet lakásából kiugrott egy férfi az ablakon. A helyszínen életét vesztette. A rendőrség a szegedi tűzoltók segítségével jutott be a lakásba.

Néhány órával később, reggel háromnegyed hét körül a hódmezővásárhelyi egység kapott riasztást, miszerint kigyulladt egy melléképület a Kisfaludy utcában. Gázpalackok is voltak a házban, de szerencsére nem történt nagy baj. Az anyagi kár ugyanakkor jelentős.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik