Szórakozás

Fekete Pákót kipaterolták albérletéből

A didikirály az exe édesanyjának a lakásában élt az elmúlt három évben, ahonnan már többször is megpróbálták kitenni.

A volt barátnőnek és annak anyjának jócskán meggyűlt a baja Fekete Pákóval. Az énekes nem volt hajlandó nekik albérleti díjat fizetni, de még a számlákat se egyenlítette ki, így hatalmas tartozások gyűltek fel.

Edina, az ex, a lakásba se tudott bejutni, amikor pedig legutóbb kopogtattak az afrikai énekes ajtaján, eldurvult a helyzet, aminek feljelentés lett a vége. Pákó akkor még fellélegezhetett, hiszen felmentették a testi sértés vádja alól, most azonban csomagolnia kellett.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

“Lenne még időm fellebbezni, hiszen két tanú is van, akiket nem hallgattak meg, de már nem akarok Pákóval viaskodni. Így is nagyon sok időmet és energiámat emésztette fel a harc, és ami a lényeg: végre nyertem! Három év után el kellett hagynia a lakást! Már kitakarítottunk, a jövő héten pedig máris költöznek be az új lakók” – mesélte a Blikknek Edina.

A károsult felek azt állítják, Pákó többmilliós tartozást halmozott fel, amit még mindenképpen be akarnak vasalni rajta. 1,5 millió forintos közösköltség- és 423 ezer forintos villanyszámla-elmaradást hagyott hátra, ezen felül, az elmaradt albérleti díjak miatt, 3 milliós kárt szenvedtek a tulajdonosok.

A Blikk információi szerint Fekete Pákó már talált is magának új lakást, ahová már be is jelentkezett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik