Szórakozás

Kábelgondok Szegeden

Leszakadt légvezetékhez és elektromos tűzhöz riasztották csütörtökön a megyeszékhely tűzoltóit.

Egy tűzesethez, egy műszaki mentéshez és egy kidöntött villanyoszlophoz riasztották csütörtökön a megye tűzoltóit – tájékoztatta portálunkat Molnár Krisztina, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Délelőtt a Vértóból érkezett bejelentés a szegedi tűzoltókhoz. Egy körülbelül száz négyzetméteres területen avar és száraz fű égett. A tüzet egy elektromos kábelcsatlakozás szikrája okozta. A megyeszékhely ügyeletes egysége fékeztek meg a lángokat. A Démász szakemberei is a helyszínre mentek. Helyreállították a hibás csatlakozót, ugyanakkor más problémát nem találtak.

Ugyancsak Szegeden, az Alsókikötő soron, egy kidöntött villanyoszlophoz hívták ki a városi tűzoltókat. Egy munkagép okozta a balesetet. A pózna mellett a légkábel is megsérült. A rendőrök és az áramszolgáltató szakemberei is a helyszínre mentek.

Egy délelőtti autóbaleset mentési munkálataiban is részt vettek a megye tűzoltói. Egy személyautó és egy kisteherautó ütközött tíz óra előtt néhány perccel a 45-ösön, Szentes és Kunszentmárton között. A karambolban ketten megsérültek, őket kórházba szállították.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik