Szórakozás

Élete legnagyobb fájdalmáról mesélt Szily Nóra

A sztárújságíró sokáig nem volt képes feldolgozni veszteségét, aminek miértjére a mai napig nem kapott választ.

Szily Nóra életének legnagyobb traumája az volt, amikor nevelőapja egyik napról a másikra elfordult tőle. Az apaként imádott férfi édesanyjával való válása után nem volt többé kíváncsi a tévésre.

“A nevelőapám négyéves koromtól nevelt 18 éves koromig. Aztán, amikor a szüleim elváltak, én nagyon az anyukám mellett álltam, teljes joggal, és ezután ő soha többé az életben nem akart velem találkozni és nem volt kíváncsi rám. A testvéreimmel, akik az édesgyerekei voltak igen, de velem nem, pedig én is apának szólítottam” – mesélt fájdalmáról Nóra a Másképpen című műsorban.

Az egykori X-faktorosok lelki tanácsadója nehezen birkózott meg a helyzettel, aminek terhét évekig cipelte magával. Elárulta, hogy ma már szembe tud nézni a dologgal és elfogadta azt, de még mindig nem érti az okokat.

“Sokáig nem tudtam feldolgozni, inkább nem is gondolkodtam rajta, aztán egy speciális coaching technika segített feloldani bennem ezt a blokkot. Azóta el tudok mosolyodni rajta és nem az jut már eszembe, hogy nekem milyen szörnyű, hanem az, hogy neki milyen szörnyű lehetett. Neki, aki nézett engem, mert nem voltam egy szégyellni való gyerek, se egy szégyellni való felnőtt.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik