Szórakozás

Zámbó Krisztián tolószékbe került

Az Édes Élet sztárjának komoly fájdalmai vannak, ami miatt már lábra állni se bír.

Zámbó Krisztián már korábban is mesélt arról, hogy valami nincs rendben a hátával, betegsége pedig minden évben újra és újra előjön. Ezúttal a TV2 realityjének forgatásán omlott össze.

“Ágynyugalomra intett az orvos, de csak miután beinjekciózta a derekamat. Körülbelül három évvel ezelőtt jelentkezett hasonló fájdalom először, akkor lumbágóra gyanakodtunk, de most már kezdek megijedni, hogy sérvről van szó” – mesélte Krisztián a Borsnak.

Fotó: Kummer János

A gyermekvállalástól viszakozó énekesnek azt javasolta az orvosa, hogy egy ideig kerekesszékkel közlekedjen, ezért Krisztián most mindenben párja segítségére szorul.

“A csípőm és a gerincem találkozásánál érzem ezt a borzasztó, nyilalló fájdalmat. Éppen forgattunk, amikor felálltam az ágyról és azzal a lendülettel azonnal össze is estem. Most hetekig kell feküdnöm, de, hogy őszinte legyek, nem is tudnék lábra állni. Olyan fájdalmaim vannak, hogy csak négykézláb tudom elvonszolni magam a mosdóba is. Ha sürgős dolgom akad, a párom tolószékben gurít el a helyszínre. Félek, hogy sérvem van, de attól még inkább, hogy esetleg meg kell operálni. Nehezen viselem a kiszolgáltatott helyzeteket, de szerencsére a párom mellettem áll.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik