Szórakozás

Jaksity Kata kisfia gerincproblémákkal küzd

A várandós műsorvezető nagyobbik fiának fel kellett hagynia kedvenc mozgásformáival egészségügyi okokból.

Jaksity Kata néhány hét múlva világra hozza kislányát és már alig várja, hogy két fia után, a lányos anyaságba is belekóstoljon. A 41 éves tévés veszélyeztetett terhes, ezért nagyon odafigyel egészségére, aminek fontosságát gyerekeinek is igyekszik megtanítani, különösen, hogy Ábel fia egészségügyi panaszoktól szenved.

“A fiaim el szoktak kísérni a termelői piacra, sőt ők mondják sokszor, hogy vegyünk házi túrót és azt készítsük el otthon. Sok helyről hallom, hogy nehezen szerettetik meg a gyerekekkel a zöldségeket. Az én fiaimnak teljesen természetes a salátafogyasztás, hiszen nálunk friss zöldség minden nap kerül az asztalra. A mozgás fontosságáról is sokat beszéltünk a gyerekekkel, így mindketten aktívan járnak edzeni. A kisfiam focizik, a nagyobbik fiam akrobatikus kosarazott és vízilabdázott, de sajnos gerincproblémái miatt a megerőltető sportokat abba kellett hagynia. Azonban továbbra is fontosnak tartjuk a mozgást, így most úszni jár és gyógytornára, illetve minden reggel biciklivel megy iskolába” – mesélte a műsorvezető az Egészségváros nevű rendezvénysorozat egyik állomása után.


Fotó: MTI / Máthé Zoltán

A pletykák szerint Katalin hercegnő is ismét várandós, ezúttal ráadásul ikrekkel. Bővebben a Nők Lapja Cafe oldalán olvashat róla.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik