Szórakozás

Tatár Csilla kiakadt a kommentelőkre

Eddig és ne tovább a gyalázkodásokkal! – fogalmazott szokatlanul élesen Csilla az interneten pocskondiázókkal kapcsolatban.

A Mokka műsorvezetője szerint ha valaki boldog és sikeres, az elviselhetetlen kín a névtelen kommentelők számára. A smink nélkül is bátran pózoló Tatár Csillával a Best magazin készített interjút.

BEST: A minap éles kritikával illette az interneten gyalázkodó kommentelőket…

Tatár Csilla: Két cikket olvastam pár héttel ezelőtt. Két fiatal, tisztességes és végtelenül tehetséges nőről, Király Lindáról és Ördög Nóriról. Nóri azért került célkeresztbe, mert az anyaságról és a barátságról mesélt egy nyilvános fórumon, és urambocsá még el is merte sírni magát. Linda lelkét pedig azért kellett ismételten megtiporni, mert az édesapja egy 12 évvel ezelőtti hibáját szerette volna végérvényesen elfeledtetni vele, ezért eltávolíttatott egy linket a netről. És itt kerülnek képbe az ismeretlenül gyalázkodók. Beszólnak, aláznak, épp csak a másik halálát nem kívánják. Kezdetben az én napomra, rosszabb esetben a munkámra is rá tudta nyomni a bélyegét mindez.

BEST: Ha gonoszkodni akarnék, azt mondanám, ja, kérem, ez együtt jár a sztársággal!

T. Cs.: Tudom, és nem sajnáltatni akarom magam. Szeretem és élvezem az életemet, de megdolgoztam érte, és így van ez a mai napig! A jelenségen azonban változtatni kell, mert bárki a céltábla közepére kerülhet. Elég csak rákeresni Amanda Todd történetére az interneten. Ott egy hangos és kegyetlen többségnek „köszönhetően” tragikus véget ért egy fiatal lány élete.

Az interjút teljes egészében a Best magazin legfrissebb számában olvashatja.


Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik