Szórakozás

Arannyal a kezében ünnepelt Bódi Margó

A mulatósipar ma 53 éves nagyasszonya hatalmas bulival ünnepelt.

Bódi Guszti és gyermekei szerveztek meglepetésbulit tegnap estére a születésnapos Bódi Margónak. Az énekesnő tiszteletére több száz rokon és barát gyűlt össze egy huszadik kerületi étteremben.

“Nagyon jó érzés, hogy a fiaim és a férjem mindig gondolnak rám, és ekkora bulikat szerveznek nekem. Többször is csináltak már nagy születésnapozást, de most ez tényleg meglepetés volt, nem sejtettem, hogy erre készülnek. Arról volt szó, hogy egy 50 éves Margit nevű asszonynak fogunk ma fellépni, én ebben a tudatban jöttem ide” – mondta a Hír24-nek Bódi Margó, akinek tiszteletére marhahúslevessel, tízféle sülttel, süteményekkel és soha el nem fogyó italmennyiséggel ünnepelt a társaság.

Fotó: Hír24

A meghívottak között volt Lagzi Lajcsi és Schmuck Andor is. Utóbbi igazi aranyesővel készült az énekesnőnek. “Egy nagy doboz aranycsomagolású csokipénzt vittem neki ajándékba, így ötvözve az aranyesőt és az édes életet” – árulta el nevetve a politikus, aki régóta jó barátságot ápol a családdal.

Mint megírtuk, Bódi Margó áprilisban kórházba került. Kiderült, hogy érszűkülete van, egy forgatáson lett rosszul, és azóta is kezelés alatt áll. Bár tegnap már ennek alig volt nyoma, elárulta, azért még nem a régi.

“Jobban vagyok, de még jól nem. Egy picit le vagyok lassulva, de már csak a közvetlen környezetem veszi ezt észre. Hamarosan lemegyek Nógrádgárdonyba egy szanatóriumba, ahol megkapom majd a következő infúziót, ami egy értisztító és értágító kezelés lesz. Remélem, hogy azután már teljesen fel fogok épülni” – tette hozzá Margó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik