Szórakozás

Őz az autószalonban

Mozgalmas hétvégéje volt a megyei tűzoltóknak.

Egy árokba csúszott és két karambolozó autó, az erős szél és egy őz adott munkát a hétvégén a Csongrád megyei tűzoltóknak – tudtuk meg Molnár Krisztinától, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivőjétől.

Szombat hajnalban egy, az útról lesodródott autóhoz riasztották a tűzoltókat Algyőről. A kocsiban utazók könnyebben sérültek. A mentősök kórházba vitték őket. A tűzoltók a jármű áramtalanítását végezték el.

Este hatkor már a makói egység kapott hívást. A 4432-es út 71-es km szelvényénél két személygépkocsi ütközött össze. A balesetben ketten súlyosan megsérültek. A Hagymaváros tűzoltóinak kellett kiszedniük őket az autóból. A mentősök kórházba szállították őket.

Vasárnap délelőtt, negyed tízkor Hódmezővásárhelyen rászakad egy fa egy elektromos vezetékre. A kábel helyreállításában a városi tűzoltók is segédkeztek.

A hét utolsó napján még egy telefonhívás futott be a megye központi ügyeletére. Egy óra után pár perccel a szegedi, Dorozsmai úti Toyota szalon főkapujába beszorult egy őz.

Forrás: Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Az állatot az ott dolgozók nem tudták kiszabadítani, így a szegedi tűzoltóknak kellett a pórul járt jószágot kimenteniük. Szerencsére sérülések nélkül megúszta a városi kalandot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik