Szórakozás

Nagy Feró női hobbinak hódol

Ki nem találnánk, hogy a Beatrice frontembere mivel foglalatoskodik szabadidejében. A zenész most elárulta, mikor kezdődött szenvedélye.

Nagy Feró imád síelni, ám ez a hobbi csak felnőttként érte utol és nem is annyira különös. Van valami, amit azonban fiatal kora óta gyakorol, és nem éppen a férfias tevékenységek közé sorolunk fejben, ez nem más, mint a szabás-varrás.

“Fiatalkorom óta érdekel a divat, ám szülővárosomban egyáltalán nem volt lehetőségem menő és divatos cuccokat vásárolni. Ezért vettem egy szegecselő- és egy varrógépet, majd a szakirodalomból megtanultam a szabás-varrás fortélyait. Bár a szabással még mindig akadnak gondok” – mesélte Feró a Borsnak.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

A függőségéről nehezen lemondó frontember egyes darabjai annyira jól sikerültek, hogy vevőt is talált rájuk, így nem meglepő, hogy titokban arról is ábrándozott, hogy saját kollekciót dob piacra.

“Mivel rendkívül egyediek és feltűnőek voltak a saját készítésű darabjaim, több alkalommal is akadt rá vevő, aki azonnal beleszeretett. Én meg úgy voltam vele, hogy majd varrok másikat. Így levettem magamról, és azonnal eladtam. Ha tehetném, én is terveznék néhány kollekciót. Persze ez csak kósza gondolat és hiú álom, hiszen én zenész vagyok.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik