Szórakozás

Kihallgatták a rendőrök Gáspár Győzőt

Egy baltás balhé miatt kellett vallani a showmannek és családjának.

Még februárban történt az incidens, amikoris Gáspár Győző édesanyja feljelentette Győzi nagybátyját, mert az baltával rontott rájuk. Mint kiderült, a közvetlen kiváltó ok az volt, hoy Győzike leprostizta a férfi lányát, akinek kétmillió forintot adott kölcsön, és az összeget azóta sem kapta vissza – írja a Blikk.

“Már megtörtént a kihallgatás. Mindannyiunknak be kellett mennie a szécsényi rendőrkapitányságra. Kihallgatták anyámat, a feleségemet, Beát, a testvéremet, Zsoltot, a gyerekét és természetesen Lajost is, aki baltával felfegyverkezve ránk támadott. Körülbelül egyórás volt a kihallgatás, ahol elmeséltem, mi történt” – mondta el a Beával békülő Győzi, aki azt sem bánja, ha rokona börtönbe kerül.

“Lajosnak az övére feltűzve három kés volt, egy a kezében, a másikban pedig balta, így ordította: megöllek! Tőlem ne kérjen bocsánatot, abból nem élek meg. Adja meg a pénzemet, és viszlát. Amíg Lajos lánya százezrekért jár el szórakozni, miközben törleszteni eszükbe sem jut, addig ne várjanak megértést.”


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik