Szórakozás

Sztriptízbárban dolgozik VV Szandika

Alekosz egykori lakótársa egy bárban pörög a rúdon, és igazán elégedett a munkájával.

Egy belvárosi sztriptízbárban táncol a Való Világ negyedik szériájának egykori üdvöskéje, Szandika – írja a Bors. A celebhölgy rúd mellett táncol, vetkőzik és jó pénzért öltáncra is kapható. Szandika elmondta, először szoláriumban keresett munkát, de mivel ott szexuális szolgáltatásokat kértek volna tőle, inkább a sztriptízbárt választotta. A képzavart azzal magyarázza az agyonplasztikázott lány, hogy aki a bárba lemegy, pontosan tudja hol vannak a határok, mit várhat a táncos lányoktól.

” Ha agyilag ott vagy, jó passzban vagy és szerencséd van, akkor egészen hajnalig ellehetsz egy vendéggel és aznap jól kereshetsz. (…)  Ezen a helyen az ember nem pasizik. Ez egy munkahely, itt nem úgy nézek rájuk, mint férfiakra, hanem mint pénzre, vendégre, melóra” – meséli tovább munkahelyi tapasztalatait a még mindig egykori segítőjével, Sanyival élő Szandika.

“Sanyi nem a szeretőm, nem a férjem, nem a szerelmem, hanem apám helyett apám, szállásadóm és oltalmazóm” – mondta el az egykori villalakó, aki azt is elárulta, nincsenek barátai, így nem kell rájuk pazarolnia a szabadidejét. Jövőjét pedig így tervezi Szandi:

” Éjjel dolgozom, nappal pihennem kell. Persze, hogy én is szeretnék tanulni valamit, de nem tudom összehozni ezt az életemmel. Most elég intenzíven kezdtem el sportolni, ősszel fitnesz modell versenyre megyek” – mondta el a modellkarrier miatt az alakjára is nagyon vigyázó sztiptíztáncos, aki vallott már sanyarú gyermekkoráról is.


Fotó: RTL KLub


Ezt már olvasta? VV Viki nem is akart celeb lenni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik