Szórakozás

Szíj Melinda beleszeretett a rajongójába

A magyar Susan Boyle-ként is emlegetett énekesnő nem csak a színpadon, a magánéletében is nagyon visszahúzódó. Szerelme is csak kitartásával tudott közelebb férkőzni hozzá.

Szíj Melindára már lassan három éve, hogy rátalált a szerelem, de párjának nem volt egyszerű dolga az énekesnővel. Attilának nagy adag kitartásra és elszántságra volt szüksége, hogy a TV2 egykori felfedezettje felfigyeljen rá.

“Az én drága páromat elém tolta a Jóisten. Én nem kerestem senkit, menekültem mindenki elől, de ő szembejött velem. 2011-ben, amikor megindultam az önálló estjeimmel, ő az érdi koncertemre jött el kíváncsiságból, és megtetszett neki az előadás. Onnantól kezdve pedig minden fellépésemre eljött. Ő nem egy klasszikus értelemben vett rajongó. Nem szeretem ezt a kifejezést használni, mert ez egy sokkal mélyebb dolog. Kezdetben őt is eltoltam magamtól, aztán szépen lassan kialakult közöttünk a kapcsolat. Egy idő után azt vettem észre, hogy a fellépéseken várom már, hogy mikor bukkan fel” – mesélt kapcsolatuk kibontakozásáról Melinda Joshi Bharat műsorában.

Az énekesnő és párja azóta már az esküvőn is elgondolkodtak, habár még nem élnek együtt, Melinda pedig most még inkább örül, hogy van egy támasza, hiszen nemrégiben civil munkája is megszűnt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik