Szórakozás

Százezrekkel tartozik LL Junior

Gyorshajtási és parkolási bírságokat halmozott fel a rapper, de ennek levét nem ő issza meg.

LL Junior százezer forintos tartozást halmozott fel gyorshajtási és parkolási bírságok ­miatt, ám mégsem őt szorongatják a hatóságok, mivel kölcsönautóval követte el a szabálysértéseket. Az autó tulajdonosa már nem tudja tovább előlegezni Junior kihágásait, amelyek miatt havi nyugdíjából 46 ezer forintot vonnak le – írja a Blikk.

Fotó: TV2

A lapnak a tulajdonos elmondta, első körben összesen 480 ezer forint gyűlt össze, amit sok könyörgés után a rapper kifizetett. Illetve nem ő, maga helyett Nótár Maryt küldte, ő számolta le a pénzt. Ezzel azonban nem került pont az ügy végére, Junior ugyanis tovább száguldozott, és ismét közel háromszázezernyi bírság jött össze. Ennek nagy részét Sanyi bácsi ismét befizette, 126 ezer forintot azonban már nem tudott finanszírozni, úgyhogy ezt az összeget most részletekben a nyugdíjából vonják.

“Nem bírom már ezt a terhet, szeretném, ha Lacika megadná a tartozását, de nem veszi fel a telefont. Amikor véletlenül sikerül elérni, akkor meg csak ígérget, hogy vasárnap eljön, és kifizeti. De melyik vasárnap? Valahogy soha nem érkezik meg. Minden papírt összeszedtem már, jártam közjegyzőnél, ahol kiderült, másoknak tartozik, emiatt pedig már végrehajtás van a lakásán” – mondta a Blikknek Papp Sándor.

LL Junior a lapnak megígérte, rendezi a tartozását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik