Szórakozás

Kállay-Saunders András üzent a verseny előtt

Pár órával az 59. Eurovíziós Dalfesztiválon való szereplése előtt András közösségi oldalán osztotta meg érzéseit a megmérettetéssel kapcsolatban.

Kállay-Saunders András Facebook-oldalára írt üzenetet, nem sokkal a Koppenhágában tartott dalverseny döntője előtt. A jó esélyekkel induló hazai versenyző így fogalmazta meg gondolatait:

“Ma viszanézek és emlékszem a napokra amikor azt hitem minden vége, mikor úgy éreztem soha nem fogom élni az álmaimat , mikor felakartam adni. Ezek a napok miatt gyönyörű a mai nap. Miattatok tudom élni az álmaimat, ezért a szívemben lesztek örökre. Valaki aki hisz bennem és jót akar nekem és drukkol hogy minden sikerül az nem egy rajongó, az család. Köszönöm hogy vagytok az életemben. Ma este a szívemet hagyom a színpadon. A hangomon keresztül sírok mindenkinek aki átelte a dalom mondanivalóját. Legyen a hangom az erő amikor már úgy érzed nincs remény. Magyarország ezt nektek csinálom, meg a világnak ! Mielőtt valaki beleköt a helyesírásba csak szeretném mondani nem mindig az a fontos hogy írok, hanem inkább MIT mondok. Love you all!”


Fotó: Thomas Hanses

Ajánlott videó

Olvasói sztorik