Szórakozás

Cseke Katinkát megcsalja a szerelme

Napvilágot látott egy fotósorozat, amelyen Olasz egy másik nőt csókolgat.

Több kép is a Blikk birtokába került arról, ahogyan Cseke Katinka kedvese, Váradi Róbert, vagy ahogy mindenki ismeri, Olasz egy szlovákiai lányt csókolt Dunaszerdahelyen. A férfi tagadja, hogy bármi köze is lenne a lányhoz, a napilap szerint azonban egy teljes estén át csókolóztak egy bárban, ahol a születésnapját ünnepelték, majd ezután együtt távoztak.

Fotó: TV2

“Ez nagyon meleg. Nem engedélyezem, hogy megjelenjenek ezek a képek, mert nem szeretném, hogy konfliktus legyen emiatt köztem és Katinka között. Nagyon jól megvagyunk, ne csesszetek már ki velem. Gyakran járok Szlovákiába, mert szeretik és értékelik a zenémet. A képen látható lány egy rajongóm, aki felköszöntött a barátaival és a szeretteivel. Tévhit, hogy együtt lennénk. És az is túlzás, hogy csókolóztam volna vele” – mondta a Blikknek Váradi Olasz, akiről néhány héttel ezelőtt Dunaszerdahelyen készültek az ominózus képek.

“Ez a kép nem bizonyíték arra, hogy félrelépett. Tudom, hogy a rajongók mire képesek, és azt is, hogy sok lány mennyire oda van az Olaszért” – fűzte hozzá az egészhez Cseke Katinka.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik