Szórakozás

Kamionnal ütközött és bicikliseket gázolt Pártos Csilla

Mielőtt a kamion elé repült volna, két biciklist is elütött az a BMW, amit Pártos Csilla vezetett.

Péntek kora délután a fővárosban, a Szentendrei úton egy BMW – amit Pártos Csilla, Pécsi Ildikó színésznő menye vezetett – eddig ismeretlen okokból összeütközött egy kamionnal az Árpád hídnál. A monstrum száz méteren át tolta maga előtt a keresztbe fordult autót, csak a vakszerencsén múlt, hogy nem sérült meg a benne ülő Csilla és a mellette utazó kamasz fia sem – írja a Bors.

Fotó: RTL Klub

A balesetben viszont két biciklis alaposan összetörte magát, akiket jelenleg egy pesti kórház sebészeti osztályán ápolnak. Az ő elmesélésük szerint egyértelmű Pártos felelőssége, mivel hátulról ütötte el őket. Bereczki Ferenc és Baross Gábor Dobogókő és Pomáz kerékpáros meghódítása után tekert hazafelé, amikor elgázolta őket a BMW. Az autó állítólag hátulról érkezett, így megállapítható a felelőssége, mégsem szállt ki belőle senki, és azóta sem keresték meg őket.

A napilap által megkérdezett ügyvéd szerint ha bebizonyosodik, hogy Pártos Csilla okozta a balesetet, akkor súlyos testi sértésért és közúti baleset okozásáért büntethetik. A bírói gyakorlat szerint ez pénzbírság szokott lenni, mellékbüntetésként pedig bizonyos időre eltilthatják a járművezetéstől.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik