Szórakozás

Csalással vádolják Rubint Rékát

Schobert Norbi feleségét azzal vádolják, hogy hamis eredményeket és fotókat oszt meg közösségi oldalán. A fitneszlady természetesen cáfol.

Rubint Réka Facebook-oldalán fakadt ki arra az ismeretlen kommentelőre, aki kétségbe vonta a háromgyermekes fitneszedző sportteljesítményeit.

“… akkora sületlenséget, mint tegnap, még nem olvastam. Idézném az okos kommentet: “Mások szerint nem te futod le ezeket a távokat, hanem más és utána csak fotózkodsz az eredménnyel” Hát hogyne! Esztikét arra szerződtettem, sőt azokat is, akik már futottak velem, hogy statisztaként lefussák helyettem a napi távot, majd a kezükön lévő órát lefotózhassam. Én addig rendszerint a teraszon ülök és várom a csodát, no meg a sült galambot, hogy a számba repüljön! Mire visszaérnek, gondosan lelocsolom magam vízzel, hogy az izzadtságot is hitelesen tudjam prezentálni. (…) Ennyi erővel az Alakreform edzéseimet sem én tartom, a több száz ember minden alkalommal fantom Rékával tornázik, de a súlyzós edzéseimen is dublőr gyúr! Azt már le sem merem írni, hogy a gyerekeimet én szültem…” -háborog a szexi combot villantó Réka a közösségi oldalán, ahol a lelkes rajongók mindig kiállnak példaképük mellett.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik