Szórakozás

Így köszöntik a sztárok az édesanyákat

Habár az időjárás nem a legszebb, ez mit sem von le a nap szépségéből, hiszen ma minden az édesanyákról szól. Celebjeink is megemlékeztek erről az eseményről.

Sajnos többen is vannak, akiknek már csak a régi emlékek jutnak. Csonka András szép szavakkal emlékezett meg imádott édesanyjáról, amelyhez kedvenc fotóit is csatolta közösségi oldalán.

“Nincs ‘majd az idő’, nincs gyógyuló seb, nincs vigasztalás. Van nyüszítő hiány, van elszoruló torok, van tétova bizonytalanság. Vannak csodás emlékek. Van könnyes fájdalom, hogy már nincs, és van földöntúli öröm, hogy Ő az, aki velem és mellettem volt. Anyu, tudod….’együtt Veled örökre, és még azon is túl…'” – írta a Szombat Esti Láz zsűritagja.

Fotó: Facebook

Liptai Claudia számára is fájdalmas május első vasárnapja, hiszen már négy éve annak, hogy elment az édesanyja. “Lassan négy éve, hogy nem érezhetem az “anyu” illatot. Felfoghatatlan. Pedig annyi mindent mondanék még neki. Nincs olyan nap, hogy ne szorítaná a sírás gombóca a torkom, ha rá gondolok. Ő biztos azt mondaná: “Diácskám semmi baj minden jó lesz!” Tudom, vigyázol rám. Szeretlek anyukám.”

Fotó: Facebook

Sarka Kata, aki maga is kétgyermekes anyuka szerencsésnek érzi magát, hiszen a szerettei körében töltheti az ünnepet. “A legfontosabb anyukák az életemben! Az Édesanyám, a Peti anyukája, mindkét Nagymamám, és a Keresztanyám! Őket köszöntöm ma Anyák napja alkalmából! Isten éltessen titeket!”

Fotó: Facebook

Kiszel Tünde pedig egy igazán különleges fotóval üdvözölte az anyákat a mai napon, a fényképen természetesen ő és Donatella látható.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik