Szórakozás

Nehezen csitul a botrány Tóth Gabi körül

Az énekesnő előnytelen frizurával, félig kopasz fejjel jelent meg a debreceni stadion megnyitóján, ahol először mutatkozott nyilvánosan kínos villantása óta.

Tóth Gabi merész villantását feszegeti még mindig a Bors, akiknek az RTL Klub pikáns hangvételű levélben válaszolt: “Miután alaposan áttanulmányoztuk az önök által feltett kérdést, amely egy magyar popsztár nemi szervével kapcsolatos, úgy ítéltük meg, hogy Tóth Gabi tökéletesen alkalmas az X-Faktor mentorának” – áll ki sztárjuk mellett Herman Péter, a tehetségkutató kreatív producere.
A válasz már csak azért is érdekes, mert a csatorna X-Faktort népszerűsítő reklámfilmjéből a teljes mentorgárda lecserelésére lehet következtetni, hiszen “Gyere el, és mutasd meg magad az új mentorcsapatnak!”, hallható a felvételen.

Gabi mindenesetre ismét sokkolt, mikor zavarbaejtő hajviselettel jelent meg egy stadion megnyitóján csütörtök délután. A frufruját teljes egészében eltüntető, fél fejtetőjét szabadon hagyó frizura nem bizonyult túl szerencsés választásnak, ahogy ez a közösségi oldalán is jól látható.


Fotó: Facebook

Vajon a bugyibotránynak köze lehet ehhez az újabb provokatív megjelenéshez, vagy csupán az énekesnő lázadó természetéből fakad a gyakori megújulás?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik