Szórakozás

Nem cicózott: dobott egy herceget

A 25 éves Cressida "nem akarok potyázni" Bonast nem hatotta meg a Buckingham palota és az uralkodói cécó, végleg búcsút intett a 29 éves Harry hercegnek.

A The Sun, a legnagyobb brit bulvárlap szerint Cressida és Harry – II. Erzsébet királynő unokája, Vilmos herceg öccse, aki jelenleg a negyedik a brit trónutódlási sorban – összeveszett kapcsolatuk jövőjén. A Daily Mail című konzervatív napilap bennfentesei ugyanakkor úgy tudják, hogy a pár “nagyon baráti módon” vetett véget a románcnak.

A szakítás híre egyébként azért meglepő, mert a sajtó hónapok óta már csak az eljegyzés bejelentésének időpontját találgatta. Ezt támasztotta alá az is, hogy Cressida Bonas nemrégiben eltölthetett egy hétvégét Harryvel II. Erzsébet királynő téli rezidenciáján, az angliai Sandringham kastélyában. Az erről annak idején nyilatkozó bennfentes udvari források szerint ez gyakorlatilag azt jelentette, hogy Cressida és Harry kapcsolata megkapta az uralkodói jóváhagyást, és innentől nem lett volna akadálya a frigynek.

A The Sun értesülései szerint a szakítás előzményeként Cressida Bonas kérdőre vonta Harryt, hogy milyen élet várna rá, ha feleségül menne hozzá. A lap jól értesült forrása szerint a herceg azt válaszolta, hogy akkor Cressidának semmi gondja nem lenne többé az életben, de a szőke szépség éppen ezt nem akarja, mivel “ádázul őrzi függetlenségét” és “nem szereti a potyázást”.

Felmelegítve csak a töltött káposzta jó

A The Sunnak nyilatkozó bennfentesek szerint ugyanakkor nem biztos, hogy Harry és Cressida kapcsolata végképp a múlté: a pár állítólag “megvizsgálja”, hogy a románc megmenthető-e, amikor Harry visszatér bizalmas jó barátja, Guy Pelly amerikai esküvőjéről. Az eseményre – amelyen Vilmos herceg is jelen lesz – Cressida is hivatalos volt, ám lemondta az utazást.

Cressida Bonast és Harryt Eugénia hercegnő – András hercegnek, a királynő másodszülött fiának lánya – mutatta be egymásnak két éve. A kapcsolat azonban csak lassan bontakozott ki, mivel Cressida egybehangzó brit sajtóértesülések szerint már akkor is tartott attól, hogy a királyi család tagjává váljon. Később azonban állítólag túltett e félelmein, és kész lett volna Harry oldalán az oltár elé vonulni, bár eljegyzésről és esküvőről hivatalosan soha nem esett szó.

Cressida Bonas korántsem idegen udvari körökben. Előző barátjának mostohaapja, Milford Haven márkija II. Erzsébet királynő unokatestvére, Cressida féltestvérének, Isabella Calthorpe-nak pedig egy időben Vilmos herceg, a brit trón várományosa udvarolt – igaz, végül mindketten másnak esküdtek örök hűséget.

Bezzeg Chelsy potyázott volna

Harry herceg előző nagy szerelme a zimbabwei születésű dél-afrikai szőke szépség, Chelsy Davy volt. Chelsy és Harry hat évig ápolta meglehetősen viharos, szakításokkal és könnyes újbóli egymásra találásokkal tarkított románcát, a kapcsolat azonban végül teljesen kifulladt. Chelsy ugyan jelen volt Vilmos herceg három évvel ezelőtti londoni esküvőjén – állítólag Harry kifejezett kérésére vették fel a meghívottak listájára -, és ebből annak idején sokan arra a következtetésre jutottak, hogy a pár ismét összejött, ám Chelsy Davyt azóta sem látni Harry környezetében, és gyakorlatilag eltűnt a brit sajtó látóköréből is.

 

Ajánlott videó