Szórakozás

Összeverekedett feleségével Paul Simon

Nem tudni, hogy a 72 éves énekes vagy a 24 évvel fiatalabb asszony miatt fajult tettlegességig egy vita. Ködös a sztori.

Rendbontás vádjával őrizetbe vették Paul Simon amerikai énekest és feleségét, Edie Brickellt – közölte hétfőn a rendőrség.

Az énekes Connecticut államban lévő házából riasztotta valaki szombat este a rendőrséget. A kivonuló rendőrök kisebb sérüléseket találtak, és úgy értékelték, hogy családi erőszak tanúi – közölte hétfőn Leon Krolikowski rendőrfőnök. Azt nem részletezte, hogy a felek melyike sérült meg.

“Mindkét fél agressziót tanúsított. Mindketten áldozatok, gyermekeik is érintettek az ügyben, nagyon óvatosan próbálunk eljárni” – tette hozzá az illetékes.

A 72 éves Simont és 48 éves feleségét rövid időre őrizetbe vették, majd szabadon engedték, hétfőn kell megjelenniük az illetékes bíró előtt.

Edie Brickell folk-rock énekes-dalszerző 1992-ben ment feleségül Paul Simonhoz. A házaspárnak három gyereke van.

A tizenkétszeres Grammy-díjas Paul Simon, a Dalszerzők és a Rock and Roll Hírességek Csarnokának tagja a világhírű Simon és Garfunkel duó tagja volt 1971-ig, majd utána szólókarriert csinált. Még most is aktívan zenél, a múlt hónapban zárult amerikai turnéja Stinggel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik