Szórakozás

Kapócs Zsóka megküzd a házasságáért

Hiába írta ki internetes oldalán, hogy válik, az ismerősei azt mondják, Zsóka ragaszkodik ehhez a kapcsolathoz. Egy barátnője szerint a szerelem még egyáltalán nem hunyt ki.

“Nem beszél róla, de a lelke mélyén ő is arra vágyik, mint minden nő: szerető férjre és gyerekekre” – árulta el a Best magazinnak Kapócs Zsóka egyik ismerőse, aki szerint hiába jelentette be, hogy válik Habony Árpádtól, ezt a kapcsolatot még egyáltalán nem lehet múlt időben emlegetni.

Fotó: TV2

“Nem véletlen az sem, hogy a Facebookon úgy írta alá a válásáról hírt adó bejegyzést, hogy Habony Zsóka. Egy nő, aki szabadulni szeretne a férjétől, nem tesz ilyet. Az sem lehet véletlen, hogy még mindig hordja a jegygyűrűjét. Ha annyira eltávolodott volna Árpádtól, valószínűleg azon a csütörtöki estén sem vette volna fel, amikor osztálytalálkozóra ment. Tisztában volt azzal, hogy a Gór Nagy Mária Színitanoda 30. születésnapi partiján nemcsak sztárok, hanem a fél magyar sajtó is jelen lesz, és többen ki fogják szúrni a gyönyörű gyűrűt? ? meséli az ismerős, aki a BEST magazinban további részletekkel is szolgál.

További részletek az e heti BEST magazinban!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik