Szórakozás

Falusi Mariann szerelme eldobta az életét

Soha nem akart semmilyen elvárásnak megfelelni, nem vágyott arra sem, hogy oltár elé vezessék, bár a szerelem - ha nem is vallja be - hiányzik neki. Az énekesnővel 55. születésnapja előtt készített interjút a BEST magazin.

BEST: Régen 55 évesen a nők már nyugdíjba mentek…

Falusi Mariann: Eszem ágában sincs nyugdíjba menni. Rengeteget dolgozom, és egyébként sem érzem a koromat. Az édesanyám is nagyon fiatalos, pedig 76 éves.

Melyik volt a legfájdalmasabb emléke?

F. M.: Sok-sok éve történt, egy este csak annyit mondtam a páromnak, hogy tartsunk pár nap szünetet. Nem sokkal ezután fogta magát, és az Árpád hídról a Dunába ugrott. Éveken át gyötört a lelkiismeret-furdalás: mi lett volna, ha akkor nem mondom azt, amit mondtam. Hiába győzködtek, hogy nem én tehetek róla, nagyon hosszú idő kellett ahhoz, hogy túljussak a történteken. Éjszakánként azelőtt gyakran beültünk egy éjjel-nappal nyitva tartó pizzázóba vacsorázni. Tomi halála után már csak én jártam oda – rá emlékezni. Mára megbékéltem ezzel, de kitörölhetetlen nyomot hagyott. Ezerszer meggondolom, hogyan és mit mondok a másiknak.

A Falusi Mariannal készült teljes interjút a BEST magazin legfrissebb számában olvashatod, amelyben többek között egyetlen terhességéről is beszél az énekesnő.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik