Szórakozás

Várkonyi Andi: Megszoktam, ha baj van, a családom megoldja

Várkonyi Andrea családjában mindenki orvos, így nem csoda, hogy a tévés azonnal az édesapját hívja, ha baj van.

A Tények műsorvezetője nemrég interjút adott az Energia Magazinnak. Szóba került a család, a karrier és a környezetvédelem is. Várkonyi Andival Völgyi Vera beszélgetett.

A társad, Bochkor Gábor maga is szakmabeli, számára nyilván természetes ez a munkatempó. A kislányod is megértő?
– Nóri még mindig megpróbál lebeszélni arról, hogy elmenjek dolgozni. A múltkor pont akkor jött sorra a délutános hetem, amikor ő megbetegedett és belázasodott. Nagyon rossz érzés volt otthagyni, mert amikor nincs jól, még anyásabb. Ahogy elkezdtem készülődni, ő sírva fakadt: „Ne menjél el anya dolgozni”. Ilyenkor az sem vigasztalja meg, ha meglát a tévében. Természetesen nem nézi a Tényeket, erre Gábor nagyon ügyel, hisz a hírműsor nem gyereknek való, de ahogy kapcsolgatnak a csatornák között, én is megjelenek néha. Egyszer, kisebb korában előfordult, hogy amikor meglátott, át akarta ölelni a tévét. Aztán panaszkodott, hogy nem tudom anyát átölelni a tévében… Annyira aranyos volt.


Fotó: Energia magazin

Ha beteg vagy, akkor felhívod a papádat?
– Aha, Gábor ezen jókat röhög, azt mondja, ha az Andi kettőt tüsszent, orvosi konzíliumot hív össze a családban. Ez azért kicsit túlzás. Úgy nőttem fel, hogy körülöttem mindenki orvos, anyukám szemész főorvos, a nagynéném gyerekorvos-professzor, a nagybátyám nőgyógyász-professzor, az apu belgyógyász-professzor… és megszoktam, hogy ha valami baj van, ők megoldják. És ez megmaradt. Abban a pillanatban, ha velem valami baj van, nem orvosként, hanem gyerekként hívom őket, és mondom el, hogy ujujuj, beteg vagyok, most mi lesz.

A teljes interjú ITT olvasható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik