Szórakozás

Majka és Harsányi Levi kamerák előtt békült

A műsorvezető és a rapper Debreczeni Zita miatt veszett össze annak idején.

A NaNee! című műsorban, kamerák előtt békült ki Majka és Harsányi Levente. A nézeteltérés sok évvel ezelőtt Debreczeni Zita miatt támadt közöttük. Zita ugyanis Harsányi Levi barátnője volt, ám aztán egymásba szerettek Majkával, a történetben azonban egy ideig szerelmi háromszög volt.

“Hallottam a városban, hogy ők már akkor kevertek-kavartak. Erre van egy jó mondás, hogy én vettem az elemet a lámpába, amivel ő világított. Ez szörnyű dolog. Ahogy azt a normális és kemény nemi szervű férfiak szokták, felhívtam Majkát. Nem is nagyon küldtem el, de elmondtam a véleményemet. Egyébként Majka akkor életében harmadszor jó fej volt és azt mondta: igazam van. Leraktuk és kész” – mondta a műsorban a volt barátnőiben csalódó Levi.

Fotó: Neményi Márton

Majka hozzátette, hogy nem csak arról volt szó, hogy röpke kalandba keveredik Zitával, hanem egymásba is szerettek.

“Amikor Levi felhívott, nem nagyon tudtam neki mit mondani, mert igaza volt. Én azonban nem meg akartam az ő nőjét dönteni, hanem beleszerettünk egymásba. Van olyan, amikor az ember felemeli a kezét és azt mondja: nem tudok mit csinálni, ezen nem tudok változtatni. Levit fel is akartam hívni, amikor már éreztük Zitával, hogy ez több lesz. Meg egyébként tartoztam ennyivel Levinek, mert előtte mi jóban voltunk. Ezután volt egy kicsi küzdelem köztünk másfél évig. Sok közös barátunk van, ezért erre való tekintettel azt mondtuk, ennek semmi értelme. Valamint az idő megszépít mindent” – tette hozzá Majka.

Debreczeni Zita a Borsnak azt mondta, furcsának találja, hogy ez az ügy még mindig napirenden van.

“Tízéves sztoriról van szó, és még mindig ez van napirenden? Nem is tudtam. Mindkét fiú úriember a maga módján, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy korrekt módon megbeszélték ezt már egymás közt” – mondta a lapnak Zita.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik