Szórakozás

Nem szereti lábait a szexi Cobie

Robin Scherbatsky, az Így jártam anyátokkal dögös riporternője lassan búcsúzik a magyar nézőktől, közeleg a sorozat mindent lezáró utolsó epizódja. Nem túlzás állítani: a szerep a világsztárok közé repítette Cobie Smulders-t, aki Amerika egyik első számú szex szimbólumává vált.

Robin Scherbatsky, azaz Cobie Smulders szépsége rengeteg férfi és női szaklapot megérintett, szexi színésznőt beválogatták éves „A 100 legdögösebb nő” listájukba. 2012-ben a Maxim listáján még Miley Cyrust is megelőzte, az Esquire magazin pedig Kanada legcsodálatosabb exportjaként említi – írja a Comedy Central.

Cobie már kamaszkorában is kacérkodott a modellvilággal, a zajos sikert azonban az hozta meg a számára, amikor egy ügynökség felismerte a tehetségét. Elismert szépsége ellenére a nők nagy részéhez hasonlóan ő is utálja egy testrészét, konkrétan a lábfejét.

Fotó: Europress

“Nem értem ezt az egész láb-fétist. Fogalmam sincs, mit lehetne vele még csinálni, azon kívül, hogy az egyik lábunkat tesszük a másik után, és sétálunk” – így mesélt csúnyának vélt lábairól a színésznő.

Az enyhén maszkulin beütésű szépség, Robin kitalált karakterével együtt Cobie is szereti a Scotchot és a szivar illatát. Más személyiségjegyekben is hasonul Robin és Cobie. Ahogy az Így jártam anyátokkal karakteréből is harapófogóval húzta ki Ted azt a bizonyos „sz”-betűs szót, úgy Cobie a valóságban is nehézkesen, csak 26 éves korában mondta ki először, hogy „szeretlek.” „Persze fiatalabb koromban fiúk tucatjaiba szerettem bele szempillantás nélkül, mikor még azt sem tudtam, hogy mit jelent”– emlékezett vissza Cobie Smulders.

Ajánlott videó