Szórakozás

Bréking! Győzike kiszáll az Édes Életből

Gáspár Győző nem hajlandó egy műsorban szerepelni Beával, ezért távozik a sorozatból.

Gáspár Győző bejelentéséről, miszerint válik Beától, már korábban beszámoltunk, a roma rapper azonban még egy sorozatban sem hajlandó szerepelni feleségével. Bár a szerződése december 31-ig a csatornához köti, nem hajlandó tovább szerepelni az Édes Életben.

“Kilenc hónap után otthagyom a TV2-t. Érzelmileg megvisel ez az egész időszak, nem vagyok már képes forgatni. Nem érdekelnek a címlapok, a szereplés, nyugalmat akarok. A szerződésem december 31-ig él, és persze többmilliós kötbérről is van benne szó, ha esetleg felmondanám, de engem már ez sem érdekel. Inkább vállalom a pereskedést, de én ezt nem csinálom tovább!” – fakadt ki Győzike a Hír24-nek.

Fotó: RTL Klub

A Gáspár család feje azt is elárulta, hogy körülbelül két hétig lesz még látható a képernyőn, azokban a részekben, amiket már leforgattak. És hogy mihez kezd ezután?

“Visszamegyek Izraelbe, és ott is maradok szerintem egy darabig. Örülhetnek az ellenségeim, mert elhagyom ezt az országot” – tette hozzá Győzike.

A csatorna kész megtenni a kellő jogi lépéseket.

“Gáspár Győzőnek érvényes szerződése van a csatornával, és amennyiben ezt egyoldalúan felrúgja, számítania kell jogi következményekre” – reagált megkeresésünkre a TV2.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik