Szórakozás

Jude Law-nak kínos lett a Zimány-affér

A világsztár stábja megpróbálta eltávolíttatni a netről a Zimány Lindával való smárolást, de nem sikerült.

Mint megírtuk, a házas Jude Law szerda este a Kolorban felszedte Zimány Lindát. A Budapesten forgató világsztár láthatóan ittas volt, így ment bele a smárolásba. Jude azonban mára már valószínűleg megbánta az elhajlást, ugyanis a stábtagjai megpróbálták leszedetni a csajozásról szóló videót az oxox.hu-s szerkesztőkkel. Sikertelenül.

“Hivatalos megkeresést még nem kaptunk, de felhívott a filmes stábtól egy úr, és arra kért, hogy töröljük a youtube-ról a videót. Elmondtam neki, hogy ez nem teljesíthető, mivel Linda és Jude is közszereplők, akiket egy nyilvános helyen vettünk fel. Azt mondta, hogy ez teljesen érthető, majd bontotta a vonalat” – mondta a Hír24-nek Horváth Balázs, a híroldal főszerkesztője.

Fotó: oxox.hu

Balázs hozzátette: ő és kollégái teljesen véletlenül tévedtek be arra a budapesti szórakozóhelyre, ahol Jude és Linda is találkoztak.

“A kollégáimmal először észre sem vettük, hogy ott vannak, nem miattuk mentünk oda. Nem szerettük volna lebuktatni őket, csak azért vettük fel a jelenetet, mert be szerettük volna mutatni, hogy ők is hús-vér emberek, akik szeretnek élni” – tette hozzá a főszerkesztő.

Az ominózus videót közlő oxox.hu egyébként ma délután egy ideig elérhetetlen volt túlterheltség miatt, a készítők négyezerszeres látogatottságnövekedést tapasztaltak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik