Szórakozás

Megtalálták a pénzt, és zsebre is tették

megtalálták a pénzt, a rendőrség keresi  (megtalálták a pénzt, a rendőrség keresi )
megtalálták a pénzt, a rendőrség keresi  (megtalálták a pénzt, a rendőrség keresi )

Pechje volt annak a két férfinak, akik megtalálták az elvesztett pénzt, és nem juttatták vissza tulajdonosának. A legtöbbünknek egy ilyen esetben maximum a lelkiismeret furdalással kell megbirkózni, de ezt a két „jó madarat" a rendőrség is keresi.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat jogtalan elsajátítás vétség elkövetése miatt ismeretlen tettesek ellen.

A nyomozás adatai szerint egy székesfehérvári lakos február 5-én délután öt óra körül a Székesfehérvár, Balatoni úton lévő nagyáruházban kabátzsebéből nagyobb mennyiségű készpénzt veszített el. A bankókat két, az üzletben vásárló férfi megtalálta és eltette, majd 8 nap elteltével sem juttatta vissza jogos tulajdonosának.

A rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható férfiakat felismeri, vagy egyéb információval rendelkezik a bűncselekményről az hívja a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályát a naponta 7 óra 30 perc és 16 óra között hívható 06-22-541-600-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik