Szórakozás

Nyáron, hóesésben házasodnak Varga Viktorék

Már szervezi különleges esküvőjét az Édes élet szereplője.

Varga Viktor és szerelme, Cinthya Dictator már izgatottan várják a nagy napot, amit személyiségükhöz híven nagyon egyedire terveznek. A pontos időpontban és a részletekben még nem egyeztek meg, hiszen több ötletük is van, de abban biztosak, hogy egy meghitt szertartást szeretnének a nyáron.

Fotó: TV2

“Nyáron szeretnénk téli esküvőt, hóesést fogok csinálni. A pontos időpont még nincs kitűzve, de nem szeretném, hogy bárki ott legyen, csak a szülők meg egy-két barát. Számomra ez egy bensőséges dolog, ezért nem szeretném nagydobra verni. A saját kosztümömet még nem terveztem meg, viszont Cinthya egy nude színű ruhában lesz, hatalmas szarvas agancsokkal és fátyollal a fején. Egy tisztáson, fent a hegyekben, az erdő közepén képzelem el a szertartást, ahol a fű lengedezik a szélben és lampionok vannak mindenhol felaggatva és mindezt úgy, hogy éppen alkonyodik” – mesélt Viktor a tervekről a StoryOnline-nak.

A 26 éves énekes már azt is el tudná képzelni, hogy apa legyen, de párja még várna a családalapítással. “Nekem már megfordult a fejemben, hogy legyen egy csemeténk, egy kis csemetefánk, de Cinthy még csak 23 éves, úgyhogy neki még nem, ezért egyelőre csak a faültetésnél maradunk.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik