Szórakozás

Két győztese is van a Szombat Esti Láznak

Az RTL Klub táncos műsorájában ezúttal nincs kieső, győztest azonban minden adásban hirdetnek. Tegnap este rögtön kettőt is.

Szombat este kezdetét vette az RTL Klub-on a Szombat Esti Láz új évada. A Csillag Születik helyett képernyőre tűzött táncos műsor annak ellenére egészen jól sikerült, hogy alig pár hét alatt kellett összeállítaniuk a készítőknek a mezőnyt, a zsűrit, a díszletet és a teljes forgatókönyvet.

Már az első részben előkerültek a torreádorok, apacsok és esküvői figurák is. Szinetár Dóra és Angyal András egy szambával nyitották a show-t, őket követte Heilig Gábor és Südi Iringó a jive-val, Bárdos András és Molnár Andrea diszkóval, Eszményi Viktória és Cseh-Szakál Tibor keringővel, Makranczi Zalán és Práger Kitty jazz-el, Rezes Judit és Lehocky György rumbával, Máté Krisztina és Orosz József walzerrel, valamint a Szombat Esti Láz nagy visszatérője, Szabó Győző és Karcagi Dalma egy paso dobléval.

A zsűriszékekből Keleti Andrea, Esztergályos Cecília, Csonka András és Jáksó László pontozta a produkciókat, félig komolyan csupán, ugyanis pontszámaiknak ezúttal nincsen igazán komoly tétje. Nem esik ki ugyanis senki, az epizódok győztesei csupán azt választhatják meg, hogy a következő alkalommal mit táncolnak majd. Ezúttal a Rezes-Lehoczky és Máté-Orosz páros nyert holtversenyben, akik így megválaszthatták, hogy milyen táncot is ropnának a következő héten. Előbbi a salsát, utóbbi a tangót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik