Szórakozás

Elhagyja az országot Krasznai Tünde

Nem hívják fellépni a volt x-faktorost, aki külföldön próbálna inkább szerencsét.

Krasznai Tünde már az X-Faktor alatt is megosztotta a közönséget, és úgy tűnik, ez a verseny után is így maradt. Tündét ugyanis nem nagyon hívják fellépni.

“Azok az emberek, akik rám kíváncsiak, nem a vidéki művelődési házakban lelhetők fel. Félreértés ne essék, én mindenkinek szeretnék énekelni, senkit nem akarok megbántani, vagy degradálni! Viszont azt be kell látnom, hogy az én közönségem a liberálisabb, elfogadóbb emberekből áll. Valamilyen oknál fogva – igazából magam sem tudom, hogy mi ennek a valódi oka -, de nagyon kevés a koncertem” – magyarázta a Blikknek az énekesnő.

Fotó: Kummer János

Tünde egyelőre messze van attól, hogy megélhessen az éneklésből, és ha ez így marad, inkább elhagyja az országot, hogy külföldön próbáljon szerencsét.

“Rengeteget töröm a fejem azon, hogy miért nem hívnak fellépni, de nem jövök rá az okára. A mai napig annyian jönnek oda hozzám az utcán, hogy elismerésüket fejezzék ki és gratuláljanak. Elmondják, mennyire szeretik a hangomat, és hogy milyen tehetségesnek tartanak. Egyszerre négy zenekarral próbálok, összeálltam a régi blues bandámmal, Debrecenben, beindítottam egy új jazz zenekart is, és nemrégiben felhívott egy neves jazz-zongorista, hogy szeretne velem dolgozni. Csinálom, csinálom, küzdök, próbálok, de egyelőre nem tudok megélni belőle. Kíváncsiak rám az emberek, én pedig énekelni szeretnék nekik. Hol lehet gond a két pont között?” – tette fel magának a kérdést a riporternővel is csókolózó Tünde, akinek az is megfordult a fejében, hogy ha nem indul be az itthoni karrierje, külföldön is megméretteti magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik