Szórakozás

Egy ujja és a pénztárcája bánta – kirabolta az ivócimbora

sör (sör)
sör (sör)

Alkalmi ivócimborája ütötte le a férfit, majd rálépett a kezére és elvette értékeit. A székesfehérvári nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra március 19-én érkezett bejelentés arról, hogy egy férfit Székesfehérváron a Királykút lakónegyedben leütöttek, és elvették értékeit. A bejelentő a rendőröknek elmondta, hogy egy alkalmi ismerősével – akinek a nevét nem tudja – több szórakozóhelyen is ivott aznap délelőtt. 13 óra körül a Királykút lakónegyedben sétáltak, amikor az ismerőse hátulról leütötte, és elvette pénztárcáját.

Ő a földön fekve megpróbált tárcája után nyúlni, de akkor a “barát” rálépett a kezére, ami miatt az egyik ujja eltörött. Az ivócimborából lett rabló ezután elmenekült a helyszínről.

A nyomozóknak sikerült azonosítani és március 27-én elfogni a 48 éves székesfehérvári támadót. A nyomozók  a férfit rablás valamint súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik