Szórakozás

Betegség nehezíti Debreczeni Zita babavállalását

A modellből lett fotós problémája szerencsére kezelhető, a babavállalásban azonban gondokat okozhat.

Debreczeni Zita és párja, Kristóf immár két éve alkotnak egy párt, és természetesen már a családalapítás is szóba került közöttük. Ez azonban nem csak rajtuk múlik, Zitának ugyanis olyan nőgyógyászati problémája van, ami kezelhető ugyan, ám a gyerekvállalást megnehezítheti.

“Sajnos van egy nőgyógyászati problémám, amit majd kezeltetnem kell, még mielőtt babát vállalnánk. Ez a betegség szerencsére kezelhető, de elképzelhető, hogy a későbbiekben befolyásolja majd a gyermekvállalást. Az orvosom lélekben már felkészített arra, hogy ha kigyógyulok is, nehézkesen tudok majd teherbe esni, s bár félek ettől, azért bizakodó vagyok. Máshogy nem lehet ezzel a tudattal megbirkózni. Ha nagyon szeretnénk valamit, akkor az teljesül” – mondta el a Blikknek Zita.

Fotó: TV2

Pedig Kristóf a modell szerint nagyszerű apuka lenne.

“Kristóf nagyszerű apa lenne! Sokszor csak ámulok, amikor alkalomadtán elmegyünk az egyik barátnőmhöz, és látom, amint a lurkók csüngenek a nyakában. Rajonganak érte. Olyan szépen tud velük bánni, és természetesen ő is szeretne kisbabát. Reméljük, teljesül a vágyunk” – tette hozzá a bikiniben is bátran pózoló Zita.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik