Szórakozás

Győzikének nem erős oldala a hűség

A showman felesége bevallotta, hogy Győzi már több nővel is megcsalta, mégis megbocsátja neki félrelépéseit.

Bea asszony kitart Győzike mellett, annak ellenére, hogy tudja, férje gyakran múlatja idejét más nők társaságában. A megbocsátó feleség már 20 éve van Győzi oldalán a nehézségek és fájdalmak ellenére is.

“Ha lenne egy konkrét nője, akire hajlandó lenne nagyon sok pénzt költeni, és szerelmes lenne belé, azonnal elválnék. A kaland viszont erre nekem nem ok. Fáj, nem állítom, hogy nem fáj, de muszáj vagyok elnézni ezeket. Olyan nőt nem ismerek ebben a világban, akit ne csaltak volna meg. Claudia Schiffert is megcsalták” – árulta el Bea Joshi Bharat műsorában.

Az elfogadás természetesen nem jelenti, hogy Bea ne bosszulná meg fitneszversenyre készülő ura kilengéseit, ő ugyanis a költekezésbe menekül ilyenkor. Előfordult már az is, hogy ellopta Győző pénztárcáját és minden pénzét elköltötte. Bea azonban azt is bevallotta, hogy már nincs szó szerelemről közöttük.

“Nem állítom, hogy a sok esküvő a szerelmet tükrözi, inkább már csak a szeretetnek a megerősítése kettőnk között, mert akárki tagadja, ez már csak szeretet.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik