Szórakozás

Erotikus fotókat mutatott Demcsák Zsuzsa Majkának

Komoly bajba kerülhet a Mokka műsorvezetője, ha ellopják a mobilját.

Demcsák Zsuzsa a SzuperTV2 NaNee! ma esti műsorában mesél arról, hogy mobiltelefonján pikáns képeket tárol. Majka és vendégei hosszas kérlelésére sem mutatta meg az erotikus képeket, de megígérte, hogy a műsor után megosztja a műsorvezetővel a fotókat.

Fotó: TV2

“Megmutattam neki, hiszen megígértem”– mesélte a Borsnak Demcsák Zsuzsa. „A telefonomban van erotikusnak nevezhető fotó, de erről nem árulok el többet. Persze vigyázok a mobilra, mert azt nagyon nem szeretném, ha illetéktelenek kezébe kerülnének a benne tárolt képek. Tudom, hogy sokat érne egyeseknek.” A válófélben lévő műsorvezetőnő két gyermekét félti, mikor nem vállal aktfotózást. „Tizenöt éve akarnak meggyőzni különböző magazinok, hogy mutassam meg magam ruhátlanul, már közel húszmilliós ajánlatokról tudok beszámolni, mégsem mondok igent, a gyermekeim miatt. Soha nem hoznám őket ilyen helyzetbe.”

Mosolyogva kommentálta a szerencsés Majka a képeket: „Láttam Zsuzsát, hát nem semmi. Természetesen szakmai szemmel vizsgáltam a fotókat, mint műsorvezető. Muszáj utánajárnom, ha állít valamit a riportalanyom. Mi van, ha nem mond igazat? Nem csaphatjuk be a nézőket!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik