Szórakozás

Bomba miatt ürítettek ki egy iskolát – Frissítve

tuzszeresz(1)(960x640).jpg (tűzszerész)
tuzszeresz(1)(960x640).jpg (tűzszerész)

Sárkeresztúron találtak robbanótestet egy iskola udvarán.

Kiürítettek egy általános iskolát a Fejér megyei Sárkeresztúron, miután robbanótestet találtak munkások csütörtökön délelőtt az intézmény udvarán – tájékoztatta az MTI-t a honvédség tűzszerész alakulatának kommunikációs tisztje.

Az iskola mellett el kell hagyniuk az otthonaikat, öt környező ház lakóinak is, illetve 100 méter hosszan lezárták a Kossuth utcát – közölte Várkonyi Melinda. A kiürítés után a tűzszerészek megkezdik a tereprendezés során előkerült robbanótest beazonosítását. A további intézkedésekről ezt követően születik döntés – mondta a referens.

Legfrissebb – Elszállították a robbanótestet

Folytatódott az oktatás a sárkeresztúri iskolában, miután a tűzszerészek elszállították az intézmény udvaráról a tereprendezés közben előbukkant robbanótestet – tájékoztatta csütörtökön az MTI-t a honvédség tűzszerész alakulatának kommunikációs tisztje.

Mint kiderült, a munkálatok során egy második világháborús F1-es típusú szovjet kézigránát bukkant elő a földből – közölte Várkonyi Melinda. Elmondta, megszűntették a Kossuth utca zárlatát is, így a közelben lakó házakban élők is visszatérhettek otthonaikba. A kiürítés 233 embert érintett. A tűzszerészek a kézigránátot megsemmisítésre elszállították a Fejér megyei községből – fűzte hozzá referens.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik