Szórakozás

Ő Yoko Ono egykori magyar szerelme

Kevesen tudják, hogy Yoko Ono és a Beatles-tag legendás szerelme után egy magyar származású férfi, Havadtőy Sámuel nyertel el Lennon özvegyének kezét. Igaz, nem házasodtak össze, de kapcsoltuk két évtizedig tartott.

A most 60 éves férfi fiatalon hagyta el Magyarországot, New Yorkban telepedett le, és lakberendezőként többek között a marokkói királyi családnak is dolgozott. De az egész életét megváltoztatta, amikor betévedt az üzletébe John Lennon és Yoko Ono. A nem mindennapi találkozás a világhíres párral később nemcsak barátságot hozott, de szerelmet is – írja a BEST magazin.

John Lennon halála után ugyanis Yoko és festőművész Samu egymásra találtak, és egyes híresztelések szerint össze is házasodtak:

“Ez a pletyka először egy 700 oldalas könyvben jelent meg, persze csak egy pici részlet volt abban a fejezetben, amit rólam írtak. A szerző szerint anyám zsidóként átélte a koncentrációs tábort, egyetlen gyermeke vagyok, kiskoromban Párizsba csempészett, így ott nőttem fel. Nos, az igazság az, hogy anyukám katolikus, van két testvérem, Angliában születtem, és Budapesten nőttünk fel. Az emberek, úgy látszik, soha nem elégedettek, ha a könyvek vagy az újságok az igazat írják, pedig szerintem a jól megírt valóság ugyanolyan szórakoztató lenne” – mondta az elismert művész a magazinnak. További részletek a BEST-ben.

Fotó: AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik