Szórakozás

Brutális gyilkosság Ercsiben

gyilkossag(1)(960x640).jpg (gyilkosság)
gyilkossag(1)(960x640).jpg (gyilkosság)

Nyugdíja miatt végzett egy idős férfival a saját veje. A meggyilkolt férfi két gyermeke nemcsak,hogy tudott a gyilkosságról, de segítettek is eltüntetni a nyomokat.

Március 12-én jelentették a rendőrségen, hogy egy 62 éves Ercsiben élő férfit régen láttak, fia azonban 2 hónapja felveszi a nyugdíját. Az ercsi rendőrök közigazgatási hatósági eljárást indítottak, és megállapították, hogy az idős férfi bűncselekmény áldozata lett.

A Fejér Megyei Rendőr-főkaptányság nyomozást rendelt el emberölés gyanúja miatt. A főkapitányság nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki az elhunyt férfi két gyermekét, a 22 éves V. Gergelyt és a 28 éves H. V. Ildikót, valamint az elhunyt lányának élettársát,  a 39 éves H. Pétert.

Megölte, és elásta apósát – segítséggel

Kihallgatásuk során elmondták, hogy az idős férfivel január 12-én saját házában végzett H. Péter, majd az alagsorban lévő aknába V. Gergely segítségével temette el. A hidegvérű gyilkosságról tudott H. V. Ildikó is, aki a vérnyomok feltakarításában segített.

Előzetesben vannak

A nyomozók mindhármukat őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, amelyet a Székesfehérvári Járásbíróság március 14-én el is rendelt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik