Szórakozás

Lelépett a baleset helyszínéről – a rendőrség keresi

Egy fehér, Ford Transit típusú tehergépkocsit keres a rendőrség. A vezető ellen cserbenhagyás miatt folytatnak eljárást.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya cserbenhagyás elkövetése miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint február 28-án 8 óra 20 perc körüli időben Székesfehérvár külterületén a 8123-as számú út 5+825 km szelvényében közúti közlekedési baleset történt.

A balesetben érintett járművek közül az egyik egy ismeretlen forgalmi rendszámú, fehér színű, Ford Transit típusú tehergépkocsi volt, amely Zámoly irányába elhagyta a helyszínt. A gépkocsi bal oldali visszapillantó tükre rongálódott, fehér színű festékfelkenődés lehet rajta.

A rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a balesetnek szemtanúja volt, vagy akár a balesettel vagy az érintett járművel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályát munkaidőben 06/22-541600/2301 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik