Szórakozás

Betörtek a Rock Klubba

A besurranó tolvaj nem a kenyérrevalót lopta ki a széfből, hanem könnyen lehet, hogy a Rock Klub jövőjét vitte magával.

Valaki, aki nyilván azt gondolta, hogy túl sok volt az eredményből, a hétvégén zárás után is ellátogatott a helyre, más szóval betört a klubba, be a büfébe és ellopta a klubunk hétvégi bevételét. Tudta miért jött, mire kell figyelni, tudta honnan érdemes behatolni és azt is tudta, hogy hol keressen és mit – olvasható a Klub honlapján.

Üresen találták a Városi Rock Klub széfjét hétfőn az alkalmazottak, a tettes – valószínűleg előző nap éjszaka – az egész hétvége bevételét magával vitte.

A rablás nagyon rosszul érintette a szórakozóhelyet, ennek ellenére ötvenezer forintos fogyasztási lehetőséget is felajánlottak a nyomravezetőnek, aki ezzel hozzájárulhat Szeged egyik kultikus helyének fennmaradásához.

“Két módon tudnak most segíteni nekünk a vendégeink: azzal, ha bármilyen módon segítik a nyomozás menetét, illetve hogyha ellátogatnak rendezvényeinkre és kifejezik, hogy szüksége van Szegednek egy ilyen szórakozóhelyre” – mondta a szegedma.hu-nak Vadász János tulajdonos.

Az ügyben ismeretlen tettes ellen folyik a nyomozás.

Mi pedig azért sem hagyjuk annyiban, és a történtek ellenére is tartjuk magunkat ahhoz, hogy programjaink ingyenesen látogathatók, viszont ezzel együtt is mindent elkövetünk a minőség emelésének érdekében. Aki az utóbbi időben látogatott meg minket, az láthatja is a folyamatos fejlődést, amin keresztülmegy klubunk. A hétvégén pénteken és szombaton is összesen négy koncerttel várunk mindenkit, keressétek hirdetéseinket – közölte a Rock Klub szervező csapata.

Buli a Rock Klubban. Fotó: Facebook.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik