Szórakozás

Tüzek és balesetek megyeszerte

Mozgalmasan indult a hét a tűzoltóknak.

Négy tűz és két baleset adott munkát a megye tűzoltóinak – tájékoztatta portálunkat Tátrai János tűzoltó alezredes, a megyei igazgatóság szóvivője.

Szegeden a Római körútra, majd a Rózsa és a Vedres utcába riasztották a megyeszékhely tűzoltóit. Előbb egy konnektor, utóbb egy szemetes konténer, majd egy trafóház kapott lángra. Egyik esetben sem történt komoly baj.

A nap folyamán még Sándorfalván kellett oltaniuk a Tisza-parti város tűzoltóinak. Ott egy hétvégi ház villanyóraszekrénye égett. Itt is időben érkeztek.

Estére a vásárhelyi egységnek is jutott oltási feladat. Összehordott szemét, illetve aljnövényzet lángjait kellett megfékezniük.

Műszaki mentést Vásárhely közelében, a Földeáki úton és Csongrádon, a Szentesi úton kellett végrehajtaniuk.

Mint arról mi is beszámoltunk, Hódmezővásárhelytől öt kilométerre frontálisan ütközött egy Zastava személygépkocsi és egy MAN kamion. Az autó sofőrje, egy fiatal földeáki nő életveszélyesen megsérült.

Este fél kilenckor Csongrádon, a Szentesi úton borult fel egy személyautó. A járműben négyen utaztak. Szerencsére senki sem sérült meg komolyabban. A tűzoltók a kocsi áramtalanítását végezték el, illetve segítettek a helyszín biztosításában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik