Szórakozás

Zámbó Jimmy a fia szobájában lőtte fejbe magát

Tizenhárom évvel a halála után az énekes fia, Krisztián árult el részleteket az utolsó napról.

Noha már több mint egy évtizede annak, hogy Zámbó Jimmy meghalt, halálának körülményeiről máig keveset tudni. A család érthető okból nem szívesen beszél arról az éjszakáról, ám az énekes fia, Krisztián most megtörte a csendet és újabb részletet árult el apja haláláról – írja a Bors.

Krisztián a TV2-n futó Édes élet forgatása miatt látogatott vissza családja csepeli házába, hogy megmutassa kedvesének, Zsuzsinak azt a helyet, ahol felnőtt. “A legszebb élményeimet éltem át abban a házban, és azok a pillanatok nagyon hiányoznak” – mondta Krisztián, majd hozzátette, amikor a tragédia történt, nem volt otthon.

A legidősebb fiú elárulta, aznap éjjel a fegyver az ő szobájában sült el. “Én próbáltam úgy gondolni arra a helyre, hogy apukám ott hagyta el a lelkét. Nem a szobát hibáztatom a tragédia miatt, sőt, úgy éreztem, hogy éjszakánként ott van mellettem apu, éreztem a szellemét” – meséli, majd hozzáteszi, a család a legendás énekes halála után éppúgy használta a szobát, mint előtte. “Szó sem volt arról, hogy ledózeroljuk, vagy átalakítjuk” – tette hozzá Krisztián, aki elmondta azt is, édesapja hiányát sosem fogja megszokni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik