Szórakozás

Lelopták a cipőt egy nő lábáról

Mozgalmaz volt március 6-a, legalábbis a rendőröknek biztos: három esethez is ki kellett menniük.

Székesfehérváron, a Jancsár utcában igazoltattak egy német állampolgárságú férfit a reggeli órákban csütörtökön. A középkorú férfi, ugyanis – a bejelentő elmondása szerint – lakásán zaklatta az áldozatot. A zaklató férfit – aki ellen egyébként már magánlaksértés miatt büntetőeljárás van folyamatban – kihallgatták és őrizetbe vették.

Sárkeresztúron egy fiatalkorú hölgy tett bejelentést csütörtökön, miszerint ketten erőszakkal elvették a cipőjét. A sértett elmondása alapján a rendőrök elfogták a két elkövető nőt és rablás miatt gyanúsítottként kihallgatták őket a nyomozók.

Dunaújvárosban, az Aranyvölgyi úton történt baleset. Március 6-án délután egy 61 éves férfi. a gyorsétterem előtt elvesztette uralmát a járműve felett és felhajtott a járdára, ahol jelzőtáblákat és villanyoszlopot rongált meg. A járőrök megfújatták a szondát az idősemberrel, ami pozitív eredményt mutatott. A férfi vezetői engedélyét bevonták és feljelentették a rendőrök – tájékoztatta a Fehérvár24-et Juhász Károly rendőrségi szóvivő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik