Szórakozás

Dér Heni éjszakai titkáról mesélt

Saját női zenekart szeretne, éjszaka főzőcskézik, és első önálló albumára koncentrál a csinos énekesnő.

Kapcsolódó cikkek

Dér Heni alaposan megdöbbentette a rajongókat, mikor bejelentette: kiválik a Sugarloafból. Kiderült: azóta sem unatkozik, kitartóan sportol, új albumot tervez, ráadásul a konyhában is tüsténkedik. Éjjel 11-kor kezdi a főzést és hajnali 1 óra után fejezi be.

Az énekesnővel Kovács Áron és Kiss Orsi, rádiós műsorvezető beszélgetett a minap, Heni ekkor mesélt mindennapjairól és terveiről.

Amikor megtalálod saját magad, akkor megváltozik a kisugárzásod, a változást mások is észreveszik. Nagyon úgy érzem, hogy azt csinálom, amit szeretnék, minden, amit eddig csináltam, most érett be. Többek között a sugarloafos időszakom is” – vallotta be Heni, aki mostanában sűrűn tölti konditermekben a szabadidejét.

„Persze nem muszklikat akarok növeszteni, hanem fontos, hogy fitt legyek a színpadon. A szólózás nem annyira egyszerű, mert korábban eloszlott a felelősség a bandában. Mindezt jelenleg egyedül csak úgy tudom megoldani, ha fizikálisan is edzésben vagyok.”

Titokzatos éjszakai virrasztás főzés miatt

Általában éjjel 11-kor kezdek el főzni és hajnali 1-körül végzek. Ezután fogom az ételt, becsomagolom és elrakom másnap ebédre. Szerencsére még mindig elfogyott, amit készítettem, így azt is mondhatjuk, hogy jó szakács vagyok.”

Arra a kérdésre, hogy emlékszik vissza a Sugarloafban töltött időszakra, Heni így válaszolt: „Számomra a Sugarloaf egy nagyon jó lehetőség volt. Szerettem, amíg benne voltam, de volt egy pont, amely után szerintem hiteltelenné váltunk” – vallotta be az énekesnő, aki 8 éven keresztül erősítette a zenekart.

Új bandát szeretne

„Nem álmodozom még olyasmiről, hogy egy stadionnyi közönség előtt álljak, inkább kisebb célokat tűzök ki magam elé. Májusra össze akarom rakni az első önálló szólóalbumomat, ezután pedig alapítani szeretnék egy női zenekart. Egy olyan új bandát, amelyben csak igazán tehetséges lányok kaphatnak szerepet.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik