Szórakozás

Énekesnő akar lenni VV Dorka

A szerelmes szőke szerint kár lenne elpazarolnia a tehetségét. Tóth Vera szerint faramuci a helyzet.

Úgy tűnik, hogy VV Dorka is beállt azoknak a valóvilágosoknak a sorába, akik a műsort követően énekesként vagy dj-ként képzelik el a jövőjüket. Eddig is sokan próbálkoztak hasonlóval, áttörő sikert azonban talán csupán Majka ért el, ő is csak azután, hogy évekig próbálta lemosni magáról a vv előtagot.

De miért gondolja Dorka, hogy jó énekesnő lenne? “A villában töltött napjaim alatt rájöttem arra, hogy tökre szeretek énekelni, úgyhogy szeretnék ezzel is foglalkozni. Foglalkoztam már régebben is énekléssel, próbáltam képezni a hangomat, de ez nem tartott sokáig. Még fiatal voltam, de most azt érzem, hogy ez egy olyan tehetségem, amit kár lenne elpazarolni” – fejtette ki a Reflektornak VV Zsolt szerelme.

A 2004-es Megasztár győztese, Tóth Vera szerint nem valószínű, hogy Dorkával valaha egy színpadon fognak énekelni.

“Nem akarom őt elítélni, mert a VV szereplője. Lehet, hogy egy igazi őstehetség, hallanom kellene a hangját ahhoz, hogy véleményt tudjak alkotni róla. Az viszont biztos, hogy minden valóvilágos szereplő ilyesmivel próbál meg fennmaradni a műsor után, ami elég faramuci helyzet, hiszen valljuk be, ők nem a művészetük miatt kerültek be a műsorba. Bár mondom, még nem hallottam Dorkát énekelni, nem valószínű, hogy valaha lesz arra példa, hogy egymást váltsuk valahol a színpadon” – mondta mosolyogva a Hír24-nek Vera.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik