Szórakozás

Végh Judit extrém randija

A lánynak első pillanattól szimpatikus Dénes, aki most egy igazán extrém randira viszi a doktornőt a Jóban Rosszban története szerint.

Végh Juci már nem keresi az igazit, hiszen párjával több éve boldogok, kisfiuk, Bence pedig hamarosan óvodás lesz. A színésznő karaktere, Dóra azonban kevésbé szerencsés. Régóta nem találja az igazit, csupán Konráddal bonyolódott szenvedélyes viszonyba.

A fiatal doktornő elhatározza, regisztrál egy párkereső oldalon, hogy megtalálja élete párját. A kezdeti sikertelenség után rátalál Dénesre, aki igazán meglepő helyszínre, egy falmászóklubba szervez randevút.

„Szeretem, amikor kicsit kimozdulunk a stúdió falai közül, így vártam nagyon a forgatást. Életemben először másztam falat most, ezért kicsit izgultam, de végül úgy érzem, ügyesen vettem az akadályokat” – árulta el Végh Juci.

„Az is kiderült, hogy már egészen kicsi kortól lehet mászni, így eszembe jutott, hogy talán Bencét is elviszem majd egyszer, biztosan tetszene neki, energikus gyerek. Szerencsés vagyok, mivel nincs tériszonyom, a bungee jumpingot is szeretném egyszer kipróbálni. Ki tudja, talán az lesz a következő randihelyszín a sorozatban” – tette hozzá nevetve a színésznő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik