Szórakozás

Százmilliót bukott éttermén Bajor Imre

A súlyos betegséggel küzdő színművésznek végre sikerült megválnia éttermétől, igaz, jóval kevesebbért, mint szerette volna...

Mint arról korábban már beszámoltunk, a súlyos betegséggel küzdő Bajor Imre étterme, amihez korábban még nagy reményeket fűzött, csődbe ment. A színművész nagy reményekkel vágott bele a vendéglátózásba, ám egy év alatt becsődölt a vállalkozás, amire a színész hatalmas hitelt is felvett.

Fotó: Prizma TV

“Vendéglátósként szerettem volna tevékenykedni. De sajnos ebből nem lett semmi” – mondta a Blikknek korábban Bajor, aki 119 millió forintért hirdette meg akkor az éttermet.

A Kicsihuszár azonban sokáig nem kelt el, a pénzt viszont még így is vitte: 2011-re Bajor 400 ezer forintos közösköltség-tartozást halmozott fel. Megindult a felszámolás, a cég vagyonelemeit a felszámoló cég nyílt pályázaton hirdette meg. Bajor Imre és felesége, Ildikó közös vállalkozásának vagyonát első körben 51,5 millió forintra becsülte a felszámoló, de nem kellett senkinek. A pályázatot tavaly ősszel ötödik alkalommal hirdették meg, egyre alacsonyabb vételáron. A Blikk információi szerint az étterem most elkelt, és bár a pontos összeg nem ismert, a lap szerint 10 és 20 millió között fizetett érte a vevő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik